Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates
Deelnemer van de dag : Mevr. Dorthy Post Vos

Beste SDN vrienden,

We hebben weer een prachtig SDN jaar achter de rug. Ik denk alleen al aan ons schitterende Nederlands Kampioenschap te Steenwijk maar natuurlijk ook onze studiedagen en fijne samenwerking met zusterorganisaties SRN en NSRD welke in 2017 zeker een vervolg krijgt!

 

Studiedag 25 April 2017

Ook voor 2017 staan er weer hele mooie dingen op de agenda! Het eerste officiële evenement in 2017 zal een interessante studiedag zijn. Deze zal plaatsvinden op 25 april 2017. We zijn nog eenmaal te gast bij de familie Sepp in Soest. De precieze invulling van de studiedag volgt nog.

 

NK G-Klasse 2017

Tijdens deze studiedag zal onder andere Samen Zijn alvast al het moois voor het SDN NK G-Klasse 2017 op 3 juni presenteren. Het bestuur heeft al een voorproefje gehad en het belooft een geweldig NK te worden in het thema "Circus". De artiest is inmiddels ook vastgelegd door Samen Zijn. Dit zal niemand minder zijn dan: Django Wagner! Een geweldige artiest die door onze doelgroep zeker gewaardeerd gaat worden oftewel kom allemaal met zoveel mogelijk dansers naar Geldrop. Hier moet je bij zijn!

 

Dan rest mij verder niets dan om u namens het gehele bestuur allemaal een hele fijne feestdagen te wensen en bovenal een mooi en gezond 2017!

Afdrukken E-mail